Homestyling & homestaging

Let´s Paint måleri & Design hjälper dig att öka värdet på din bostad och får den att sticka ut i mängden. Låt din bostad eller företag väcka nyfikenhet! En höjning av slutpriset med 7-15 % är en vanlig bedömning när man stylar sin bostad inför försäljningen. 

Let´s Paint Måleri & Design hjälper dig att lyfta fram din bostads bästa sida. Vill du förnya ditt hem, Styla inför försäljning av din bostad eller ha hjälp med att inreda din nya bostad? I och med att vi kan erbjuda våra kunder både målare och stylist vid behov underlättar vi för er som kund och skapar en helhetslösning för såväl privatkunden som företagskunden.

Kontakta oss för ett första möte!

Behöver du enbart inspiration och konkreta tips inför försäljning eller inredning av ditt hem? Vi kommer ut och besöker dig, tar bilder av ditt hem och sedan får du en lista på tips och saker du använda för att göra ditt hem vackert inför en visning, fotografering eller för att skapa ett harmoniskt hem för dig själv att trivas i.

Pris 2000 kr

Bostaden kompletteras med mindre rekvisita till exempel mattor, inredningsdetaljer, bäddningar, konst, gardiner, lampor, växter, prydnadskuddar, plädar, snittblommor, dukning m.m. I priset ingår fem veckors möbelhyra, alla priser är inklusive moms. Vi är med innan visning och ser till att din bostad är vackert inredd inför eventuella köpare.

Pris 1 rok – 5000 kr
Pris 2 rok – 6000 kr
Pris 3 rok – 7000 kr
Pris 4 rok – 8000 kr

I vår homestyling MEDIUM inreds hela din bostad och stylas inför visning, vi kompletterar din befintliga inredning med nyheter som exempelvis soffa, soffbord, hallmöbel etc. Vi tillför även belysning, kuddar, plädar, gardiner, handdukar samt andra inredningsdetaljer som passar för just din bostad. I priset ingår fem veckors möbelhyra, alla priser är inklusive moms. Vi är med innan visning och ser till att din bostad är vackert inredd inför eventuella köpare.

Pris 1 rok – 11.000 kr
Pris 2 rok – 15.000 kr
Pris 3 rok- 20.000 kr
Pris 4 rok – 25.000 kr

En total homestyling innebär att vi genomför en komplett möblering av din tomma eller näst intill tomma bostad. Vi möblerar med sängar, soffa, soffbord, matsalsmöbler och allt annat som kan tänkas behövas i en bostad. Den totala homestylingen LARGE innehåller självklart alla de inredningsdetaljer som behövs för att sätta en mysig och hemtrevlig prägel på din bostad!

I priset ingår fem veckors möbelhyra, alla priser är inklusive moms. Vi är med innan visning och ser till att din bostad är vackert inredd inför eventuella köpare.

1 rok – 12.500:-
2 rok  – 17.000:-
3 rok –  25.000:-

Större lägenheter/villor pris enligt offert.

Många tar hjälp med att inreda sin nya bostad. Vi kompletterar din befintliga inredning eller skapar ett helt nytt hem. Vår samlade erfarenhet och kompetens gör att vi kan skräddarsy exakt det hem som passar dig. Vi har också våra egna målare som tryggt målar om i ditt hem utan krångel!

Kontakta oss för ett första möte!

Vi inreder miljöer för event, mässor samt visningshus och lägenheter för byggbolag. Kontakta gärna oss för ett första möte.

Alla våra priser på denna sida anges inklusive moms.

Hur går det till?

1. Vi kommer hem till dig och går igenom vad som bör göras, mötet tar ca 30 min och är kostnadsfritt.

2.  Du får en offert inom 24h efter besöket som beskriver vårt uppdrag i detalj.

3.  Stylingen utförs dagen innan eller samma dag som fotograferingen.

4.  Du behåller stylingen under hela 5 veckor så att du kan visa upp din bostad utan stress.

5.  Vi hämtar stylingen så fort du har sålt din bostad!

Samarbetspartners

Inspirationsbilder från våra uppdrag

Kontakt

natalie@lets-paint.se

070-664 15 68

@letspaintnorrkoping